Tilaa mallipaloja kätevästä näytepalvelusta!

Tilaa mallipaloja kätevästä näytepalvelusta!

Kokeile kotona, miltä uusi tapetti, laatta, maalisävy tai lattia näyttää. Tilaa mallipalat näytepalvelusta, toimitus myymälään on ilmainen.

Lähes jokainen sisustaja tunnistaa saman haasteen: Kuvista on hankala hahmottaa, miltä jokin kuosi tai materiaali näyttäisi oman kodin seinässä tai lattiassa. Entä miten ne sopivat keskenään yhteen? Tilaa Värisilmän näytepalvelusta tapeteista, lattiapinnoista, laatoista tai maalien sävylastuista mallipalat ja testaa tuotetta oikeassa ympäristössä.

Lisäksi voit näytteiden saamisen jälkeen olla yhteydessä Värisilmän Tunnetila-suunnittelijaan tai väri- ja maaliasiantuntijaan. Autamme viimeistelemään suunnitelmasi ja valitsemaan tuotteet ja muut tarvikkeet. Tällä hetkellä suosittelemme, että käytät palvelujamme etäyhteyksien kautta.

 

Näytepalat helpottavat lopullisen ostopäätöksen tekemistä, kun pääset testaamaan näytteitä oikeassa ympäristössä ja valossa.

Malleista konkreettista apua – viimeistellään valintasi yhdessä

”Näytepalvelu tarjoaa niin kuluttajille- kuin ammattilaisillekin helpon tavan viedä suunnitteluprosessia pidemmälle kotioloissa. Nyt ei tarvitse mennä  kivijalkamyymälään kysymään malleja, vaan ne voi tilata kotisohvalta”, hehkuttaa markkinointikoordinaattori Liisa Nurro Värisilmästä.

Sisustuksen ilmeeseen vaikuttavat monet seikat, kuten luonnon valo tai sen puute, valaistus ja muut tilassa käytetyt värit sekä materiaalit.

”Mallipalat helpottavat lopullisten valintojen tekoa, kun ajan kanssa voi hahmottaa malleja siinä ympäristössä, mihin ne valitaan”, Nurro toteaa. Värisilmän ammattilaiset tekevät mielellään kanssasi lopulliset valinnat, auttavat määrälaskennassa ja muussa sähköisten kanavien kautta.

”Saat lisätietoja eri vaihtoehdoista ja samalla saa apua määrälaskentaan, vinkit oikeanlaisista työvälineistä, kiinnitysaineista ja muista oheistuotteista ja tietysti autamme myös asennusasioissa”, Nurro vinkkaa.

Tilaa mallipalat suoraan kotiin tai nouda ne myymälästä ilman toimituskuluja

Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Näytepalat maksavat 1,50-1,90 €/kpl.

Näytepalojen toimitus myymälään on ilmainen, toimitus kotiin maksaa 13,90 €. Valitse, kumpi tapa sopii sinulle paremmin ja tilaa näytteet vaivattomasti netistä.

Nappaa tästä vinkkejä mallipalojen käyttöön

Testaa tapetteja eri seinillä

Toimitamme valituista tapeteista A4-kokoisen mallipalan. Testaa miltä tapetin väri näyttää eri seinillä ja eri valaistuksissa! Mallin avulla on helppo hahmottaa myös, miten suurelta tai pieneltä tapetin kuvio lopulta näyttääkään seinällä.

Vertaa maalin sävyjä aidoissa oloissa

Erityisesti maalien vertailussa tuotenäytteet ovat ehdottoman tärkeitä. Eri sävyjen hahmottaminen onnistuu helpoiten, jos sinulla on jotain mihin verrata: tilaa ainakin kaksi mieluisimmalta tuntuvaa sävyä. Maalien sävymallit ovat A4-kokoisia ja maalattuja, joten ne vastaavat todellista sävyä. Huomaa, että lopulliseen lopputulokseen vaikuttaa valittu maali, maalikerroksen paksuus sekä maalin kiiltoaste.

Kokeile lattiapontin toimivuutta

Mallipaloja on saatavissa kaikista lattianpäällysteistä. Parilla mallipalalla voit jo testata käytännössä, miten ne ovat asennettavissa ja miten esimerkiksi parketeissa pontti toimii. Mallipalasta saat myös käsityksen siitä, miltä materiaali tuntuu. Vaha ja lakka antavat esimerkiksi puulle erilaisen pinnan. Parkettia valitessasi muista, että puu on elävä materiaali, jonka värisävyissä ja syykuvioissa on luonnollisia vaihteluita.

Leikittele ladontavaihtoehdoilla

Keraamisille laatoille on ominaista värivaihtelu eri valmistuserien välillä. Joillekin laatoille on ominaista värivaihtelu ja pinnan kuvion vaihtelu jopa samassa valmistuserässä. Kotisivuillamme on ilmaistu tuotteiden ominaisuuksissa värivaihtelu V-arvolla. Mitä suurempi V-arvo, sitä suurempi värivaihtelu yksittäisillä laatoilla on. Toimitamme kaikki alle 30×30 cm kokoiset mallilaatat oikean kokonaisina, suuremmat laatat ovat leikattu.

Kun tilaat laatoista useamman mallipalan, voit kokeilla eri ladontamalleja: Toimisiko pysty, vaaka tai vaikka ihana kalanruotoladonta?

Mallipaloista shoppailuapua

Mallipalat voi myös laittaa talteen! Niille on käyttöä, kun ostaa vaikka huonekaluja tai kodintekstiilejä. Niiden avulla voit kaupassa katsoa, miten esimerkiksi verhokangas sopii tapettiin tai sointuuko sohvan väri seinän sävyyn.

Miltäköhän tämä tapetti tai laatta näyttää kotona…? Nyt loppui arvuuttelu! Tilaa mallipalat Värisilmän näytepalvelusta ja kokeile.